Kontoer is geopend!

Kontoer is geopend!

03/2022

Opening Kontoer

Op zaterdag 3 juli werd Kontoer geopend, een activiteitensite met 5 concepten onder hetzelfde dak. Bistro Kontoer opent haar deuren vanaf zaterdag 10/7.

De focus van deze nieuwe site aan de Korte Gasthuisstraat 42 te Turnhout ligt op beleving, kwaliteit en duurzaamheid. Snuif de sfeer op bij het aanbod van de dagverse meeneemmaaltijden en wisselende lekkernijen in onze foodshop, loop verder naar de tweedehands kledingboetiek die in een fris jasje is gestoken met een zeer groot aanbod voor het hele gezin, en kom tot rust op het gezellige en sfeervolle terras van onze bistro Kontoer helemaal achteraan het pand. Is je ‘nieuwe’ broek te lang of te breed? Laat ze meteen door ons retoucheren. Kleine herbruikbare spullen op overschot? Doneer ze in ons geefpunt en maak er iemand anders blij mee.

Bovendien is Kontoer een opleidingssite: onze medewerkers staan nog net iets te ver af van de reguliere arbeidsmarkt en krijgen bij ons de kans om opleiding en werken te combineren en hun competenties te versterken. Kortom een uniek concept met een sterk verhaal en authentiek karakter in de binnenstad van Turnhout!

Parking in het centrum

Kontoer biedt parkeergelegenheid voor 30 auto’s. Parkeren gebeurt wel op eigen risico en er worden geen vrachtwagens of voertuigen met aanhangwagens toegelaten.

Onze parking hanteert ook een parkingtarief:

-         Gratis parkeren bij aankopen vanaf €15

-         Gratis parkeren bij het schenken van goederen inons geefpunt

-         €3 bij aankopen tot €15

-         €5 indien geen aankopen

Vergeet de openingsuren van onze parking niet te respecteren!

-         ma – wo: 10:00 – 18:30

-         do – za: 10:00 – 22:00

-         Zondag gesloten