Over Kontoer

De focus van Kontoer ligt op beleving, kwaliteit & duurzaamheid.

Snuif de sfeer op bij het aanbod van duurzame meeneemmaaltijden en wisselende lekkernijen in onze weckshop, loop verder naar de tweedehands kledingboetiek die in een fris jasje is gestoken, of kom tot rust op het gezellige en sfeervolle terras van onze bistro Kontoer. Is je ‘nieuwe’ broek te lang of te breed? Laat ze meteen door ons retoucheren. Kleine herbruikbare spullen op overschot? Doneer ze in ons geefpunt en maak er iemand anders blij mee.

Bovendien zijn we een opleidingssite: onze medewerkers staan nog net iets te ver af van de reguliere arbeidsmarkt en krijgen bij ons de kans om opleiding en werken te combineren en hun competenties te versterken. Kortom een uniek concept met een sterk verhaal en authentiek karakter in de binnenstad van Turnhout!

Beleving

Kom dat zien, kom dat zien!
Welkom bij Kontoer, een site waar constant iets te beleven valt. Wij zorgen voor de setting, jij draagt bij aan de sfeer. 

duurzaamheid

Een thema dat ons nauw aan het hart ligt en verweven is doorheen onze 5 concepten.

Eerlijke producten

Onze gerechten worden met veel liefde klaargemaakt door échte mensen, en dat proef je.

storytelling

De mooiste verhalen schrijf je samen. Ook wij proberen een succesverhaal te schrijven met als hoofdrolspelers onze werknemers, klanten én producten.

Hergebruik

Oud zucht & zegt tegen Nieuw: 'Ooit was ik zoals jij: jong, sterk & gezond.' Nieuw lacht & zegt tegen Oud: 'Ooit was ik zoals jij: grijs, wijs & vergeten.' Oud snapt er niets van. 'Maar jij bent zo goed als nieuw?' 'Wacht maar', antwoordt Nieuw. 'Jouw tijd komt nog wel.'
- Sukha

Verbondenheid

Samen is alles beter. Kontoer functioneert het beste als een hechte gemeenschap, die open staat voor iedereen, ongeacht afkomst, gender of seksuele voorkeur.

Ons team

Wim
Pascale
Luc
Wendy
Evi
Christel