🎒 Omarm de Hergebruik Revolutie dit Back-to-School collectie bij Kontoer! 📚
‍

🎒 Omarm de Hergebruik Revolutie dit Back-to-School collectie bij Kontoer! 📚
‍

09/2023

📅 Markeer 12 augustus in je agenda, want het is tijd om je voor te bereiden op een milieuvriendelijk en budgetbewust Back-to-School collectie bij Kontoer! ♻️


👕👟 Vernieuw je Stijl: Ontdek een wereld vol mogelijkheden wanneer je binnenstapt bij Kontoer. Onze rekken zijn gevuld met liefdevol gedragen kleding, schoenen en accessoires die staan te popelen om deel uit te maken van jouw unieke stijl. Kies voor duurzaamheid terwijl je jezelf uitdrukt!


🎒 Tassen met Karakter: Van rugzakken die een paar avonturen hebben beleefd tot schoudertassen met verhalen te vertellen, onze collectie tassen getuigt van de reizen die ze hebben gemaakt. Vind jouw perfecte rugzakmaatje en laat het je begeleiden door het schooljaar.


🌎 Doe mee met de Hergebruik Beweging: Bij Kontoer geloven we in de kracht van het een nieuw leven geven aan vooraf geliefde items. Door te kiezen voor tweedehands, bespaar je niet alleen geld - je hebt ook een positieve invloed op het milieu door afval te verminderen en duurzaamheid te bevorderen.


🎉 Vier de Reis: Elk item bij Kontoer heeft een geschiedenis en een verhaal. Omarm de charme van uniciteit en omarm de eigenaardigheden die elk stuk speciaal maken. Jouw Back-to-School reis gaat over meer dan alleen het vergaren van spullen - het gaat om het omarmen van een filosofie van bewuste consumptie.

Doe met ons mee op 12 augustus terwijl we het Back-to-School vieren met een twist. Ervaar de vreugde van het ontdekken van items die karakter hebben en een vleugje nostalgie met zich meedragen. Laten we dit schooljaar onvergetelijk maken door te kiezen voor hergebruik en deze schatten opnieuw te laten stralen.